Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Bursaspor Başkanı Ali Ay'dan Aziz ve Ekong açıklaması - Futbol Haberleri

        Bursaspor'da transfer çalışmaları devam ederken, Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda forma giyen oyuncularından Aziz Behich ve William Troost-Ekong'un ismi transferler iddialarıyla anılmaya başlandı.

        Bursaspor Başkanı Ali Ay, yaptığı açıklamada iddialara açıklık getirdi. Özellikle İngiliz basınında çıkan Aziz Behich içinİngiltere'den teklif geldiği yönündeki haberlere ilişkin konuşan Başkan Ay, "İngiltere'den Aziz Behich için henüz bir teklif yok" dedi. Dünya Kupası'nda boy gösteren bir diğer oyuncuları William Troost-Ekong'a dair ise Başkan Ay, "Ekong için teklif geldi ancak çok düşük. Daha önceden de söylediğimiz gibi, değerini bulan her oyuncu ile yollarımızı ayırabiliriz. Transfer döneminin kapanmasına uzun bir süre var" diye konuştu.

        Başkan Ali Ay, Harun Tekin'in durumu hakkında da yeni bir gelişmenin olmadığını sözlerine ekledi. Galatasaray ve Beşiktaş'ın gündeminde yer alan Harun Tekin için özellikle Beşiktaş, takas yoluyla bu transferi noktalamak isterken yeşil beyazlı kulüp takas istemiyor.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa