Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Bursaspor Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Süper Lig 6. hafta - Rams Başakşehir Haberleri

        Bursaspor - Başakşehir maçı için geri sayım başladı. İki takım oynayacakları maç ile Süper Lig'de 23'üncü kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan maçlarda Başakşehir 9, Bursaspor 7 galibiyet elde ederken 6 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Bu sezon ligde henüz galibiyet yüzü görmeyen Bursaspor, rakibini yenerek ilk galibiyetini almanın planlarını yapacak. Peki, Bursaspor - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Bursaspor - Başakşehir maçı ile ilgili ayrıntılar...

        BURSASPOR - BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

        Bursaspor ile Başakşehir, Süper Lig'in 6. haftasında karşı karşıya geliyor. Bursaspor - Başakşehir maçı bugün saat 20.00'de başlayacak. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada Ümit Öztürk düdük çalacak. Karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        REKLAM

        Öztürk'ün yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Dördüncü hakem ise Koray Gençerler olacak.

        BURSASPOR İLE BAŞAKŞEHİR 23. RANDEVUDA

        Bugünkü mücadele ile birlikte iki takım Süper Lig'de 23'üncü kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan maçlarda Medipol Başakşehir 9, Bursaspor ise 7 galibiyet elde ederken 6 karşılaşmada ise taraflar puanları paylaştı. Ligde henüz galibiyete ulaşamayan yeşil-beyazlılar, 5 maçın birini kaybederken 4'ünde ise bir puan çıkardı. İstanbul temsilcisi de maçlarının birini kaybetti ancak 4 galibiyetle haftaya Galatasaray ile zirveyi paylaşarak giriyor.

        Son maçlarda Medipol Başakşehir'in üstünlüğü göze çarpıyor. Son oynanan 4 maçta da yeşil beyazlıları mağlup eden İstanbul ekibi, bu mücadelelerde kalesinde gol dahi görmedi. Bursaspor son galibiyetini 2014/15 sezonunda evindeki maçta 4-1'lik skorla alırken; sonraki 6 maçın 5'inde gülen taraf Medipol Başakşehir oldu. Aynı zamanda söz konusu maç Bursaspor'un İstanbul ekibine karşı son 10 maçında aldığı tek galibiyet konumunda.

        Teknik ekip açısından da Samet Aybaba'nın şansı, Abdullah Avcı'nın takımlarına karşı tutmuyor. Kariyerinde Abdullah Avcı'nın takımlarıyla oynadığı 9 maçın sadece birini kazanabilen Samet Aybaba, diğer mücadelelerde ise 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet yüzü gördü. Aybaba, Avcı'nın takımlarına karşı tek galibiyetini geçen sezon Sivasspor'u çalıştırırken 1-0'lık skorla aldı.

        Zorlu mücadele öncesi her iki takım da güçlü gol silahlarına sahip. Bursaspor'un Süper Lig'deki son iki golünü kaydeden Diafra Sakho, bu golleri rakip kaleye çektiği iki isabetli şutta buldu. Oldukça formda bir görüntü çizen deneyimli santraforun bugün de ilk 11'de sahada olması bekleniyor. Süper Lig'de Mbaye Diagne'nin ardından en fazla gol katkısı veren oyuncu ise Medipol Başakşehir'den Edin Visca. 2 gol ve 3 asistlik katkı yapan Visca, İstanbul ekibinin hücumda en önemli kozlarından olacak.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa