Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUDANYA'DA METREKAREYE 20 KİLO YAĞIŞ DÜŞTÜ

        Bursa'nın Mudanya ilçesinde, sabah saatlerinde etkili olan sağanakta, metrekareye 20 kilogram yağış düştüğü belirtildi. İlçede sel sularına kapılan çok sayıda araç, kullanılamaz hale gelirken, hasar tespit çalışmaları sürdürüldü, Büyükşehir Belediyesi ve BUSKİ su tahliye çalışması yaptı.

        Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada ekiplerin, 8 dakika içinde ilçeye ulaşarak çalışmalara başladığı kaydedildi. 112 İtfaiye Komuta Merkezi'ne yapılan 192 ihbardan 55´inin su baskını olduğu, toplam 12 araç-ekip, 30 personel ve 22 dalgıç pompayla su çekim çalışmaları yapıldığı belirtildi. Hasar tespit raporlamalarının sürdüğü kaydedilen açıklamada, "BUSKİ tarafından 7 kepçe, 4 vakumlu 4 vidanjör araç-ekip, 1 motopomp, 3 dalgıç pompa ve 40 personel ile 50 su baskını olayına müdahale ediliyor. Temizlik çalışmaları için ise ev ev kontroller yapılarak çalışmalar devam ediyor" denildi. (DHA)DHA-Genel Türkiye-Bursa / Mudanya

        2022-08-15 16:05:58

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa