Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA, (DHA)BURSA'da, kadına laf atıldığı iddiasıyla toplanan mahalleli ve mevsimlik işçiler arasındaki silah, bıçak, sopa ile taşların kullanıldığı kavgada yaralanan 2'si polis, 2'si bekçi 6 kişi, tedavilerinin ardından hastaneden taburcu edildi. Polisin havaya ateş açıp, dağıttığı kavgayla ilgili şüphelilerin yakalanması için çok yönlü soruşturma başlatıldı.

        Olay, dün saat 22.30 sıralarında, Gürsu ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde meydana geldi. Girne Sokak'taki inşaatta kalan mevsimlik işçilerin, evli ve çocuklu kadına laf attığı iddiasıyla mahalleli toplandı. Mahalleli ile işçiler arasında çıkan tartışma, silah, bıçak, sopa ve taşların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Mevsimlik işçilerden Sinan Garan ve Harun Bişkin (17) bacağından bıçaklanıp, yaralandı. Olay sırasında inşaata kaçan mevsimlik işçiler, 200 kişilik gruba taş ve tuğlalarla saldırdı. Mahalleli de işçilere silahla ateş açıp karşılık verdi. İhbarla adrese çok sayıda polis ve bekçi sevk edildi. Polis ve bekçiler, tarafları dağıtırken, inşaattan atılan tuğlalar, polis memuru Zafer Ö. (43) ve trafik polisi Rüstem T. ile gece bekçisi Uğur K. (30) ve Bahattin Erbil O.'ya isabet etti. Polisler, havaya uyarı ateşi açarak kalabalığı dağıtmaya çalıştı.

        ÇEVİK KUVVET ÖNLEM ALDI

        Ekiplerin talebiyle bölgeye çok sayıda çevik kuvvet sevk edildi. Çevik kuvvetin bölgede geniş güvenlik önlemi almasıyla bina kapısının önüne getirilen kamyonetlere bindirilen mevsimlik işçiler, polis kortejiyle mahalleden çıkarılıp emniyete götürüldü.

        Sağlık ekiplerinin olay yerinde ilk müdahalesini yaptığı 2 polis, 2 gece bekçisi ve 2 mevsimlik işçi, çevredeki hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hastanelerden taburcu edildikleri öğrenildi. Polis, çok yönlü soruşturulan olaya karışan şüphelilerin kimliklerini tespit edip, yakalamak için çalışma başlattı. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / Gürsu Mehmet İNAN

        2022-08-02 12:59:11

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa