Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen ve 1 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırının faili kayınbirader çıktı. Katil zanlısı polis ekiplerince olaydan 5 saat sonra kıskıvrak yakalandı.

        Olay, saat 09.30 sıralarında Mahmudiye mahallesi Çağrı Sokak üzerinde meydana geldi. Şüpheli Mahsun K., kayınbiraderi Hasan Çetin (45) ile sokakta karşılaşınca kovalamaca başladı. Koşarak kaçıp sokak üzerinde bulunan bir mobilya atölyesine sığınan Hasan Çetin, elinde silahla mobilya atölyesine giren saldırgan Mahsun K. tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Vücuduna 5 kurşun isabet eden Çetin kanlar içinde yere yığıldı. Saldırgan kayınbirader, geldiği araçla olay yerinden kaçtı.

        Olay yerine çok sayı da polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralanan Çetin, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralı olarak hastaneye getirilen Çetin burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

        Eniştesine kurşun yağdırıp kaçan Mahsun K., polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Cinayet zanlısı kayınbirader Mahsun K., cinayeti ablasının darp edildiği için işlediğini söylediği öğrenildi.

        Zanlının emniyetteki sorgusu sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa