Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Orhangazi’ye bağlı Gedelek Mahallesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında, kavşaktan köy içine geçiş yapmak isteyen 15 yaşındaki ehliyetsiz gencin kullandığı otomobile, ana yolda seyir halinde olan bir kamyon yandan çarptı. Otomobilden fırlayan otomobil sürücüsü ağır yaralandı.

        Kaza, saat 23.00 sıralarında Orhangazi’ye bağlı Gedelek Mahallesi kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Gedelek Mahallesi'nde yaşayan O.Ş. (15) isimli bir genç babasına ait 41 AR 251 plakalı otomobille Gedelek kavşağından köy içine doğru dönüş yaptığı esnada Orhangazi istikametinden Bursa istikametine doğru gitmekte olan S.D. (25) idaresindeki 16 ASV 047 plakalı kamyon, otomobile yandan çarptı.

        Kaza sonrasında takla atan otomobilin 15 yaşındaki sürücüsü O.Ş. araçtan fırlayarak metrelerce savruldu. Ağır yaralanan otomobil sürücüsü için olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. İlk müdahalesi burada yapılan O.Ş. ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesine sevk edildi. O.Ş. buradaki müdahalenin ardından ambulansla Bursa Şehir Hastanesine sevk edildi. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa