Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mudanya Belediyesi Yaz Spor Okullarında ilk dönem eğitimleri tamamlandı. Basketbol, hentbol ve futbol branşlarında verilen eğitimlere ilk dönem 250 öğrenci katılırken, uzman antrenörler tarafından eğitilen kursiyerler sertifika sevinci yaşadı.

        Mudanya Belediyesi’nin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde öğrencilerin fiziksel gelişimleri açısından verimli bir dönem geçirmelerini sağlamak hedefiyle açtığı Yaz Spor Okullarının ilk dönemi sona erdi. Basketbol, hentbol ve futbol branşlarında ilk dönem 250 öğrenci ücretsiz spor eğitimi aldı.

        Çocukların alanlarında uzman antrenörler tarafından eğitildiğini kaydeden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yaz dönemi boyunca çocukların bedensel ve zihinsel gelişimi adına spor faaliyetlerine destek vermeyi sürdüreceklerini söyledi. Spor okullarına katılan çocuklar sertifikalarını, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sevgi Ursavaş ile anne ve babalarının elinden aldı. Sertifika sevinci yaşayan küçük sporculara branşlarına göre teknik malzemelerin bulunduğu çanta da hediye edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa