Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OrhangaziYalova yolunda sunta yüklü kamyon Süpürgelik mevkiindeki virajda kontrolden çıkarak şarampole uçtu. Kazada kamyon sürücüsü yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

        Kaza, saat 16.30 sıralarında YalovaBursa karayolu Güneyköy yakınlarında Süpürgelik mevkiindeki sık sık trafik kazalarının yaşandığı virajda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Yalova istikametinden Bursa istikametine doğru gitmekte olan İbrahim Aykut Bayram (25) idaresindeki 10 BL 770 plakalı sunta yüklü kamyon Süpürgelik mevkiindeki keskin virajda henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Bariyerleri aşan ve yol kenarındaki şarampole uçan kamyon hurdaya döndü. Çevreden gelen vatandaşların yardımı ile araç içerisinden çıkarılan yaralı kamyon sürücüsü İbrahim Aykut Bayram, olay yerine çağrılan ambulans ile Yalova Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak burada tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa