Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)BURSA'nın İnegöl ilçesinde Barış Duman (31), alacak meselesi yüzünden tartıştığı eniştesi Osman Karakuş'u (42) tabancayla vurdu. Ağır yaralanan Karakuş hastanede tedavi altına alınırken, olaydan sonra kaçan Duman'ın yakalanması için polis çalışma başlattı.

        Olay dün saat 23.00 sıralarında Yeni Mahallede meydana geldi. Barış Duman, Millet Caddesi'nde yürürken, aralarında alacak meselesi yüzünden husumet bulunan eniştesi Osman Karakuş'u, park halindeki 16 Y 6248 plakalı otomobilinde otururken gördü. Eniştesinin yanına giden Duman, tartışmaya başladı. Taraflar birbirlerine yüksek sesle bağırırken, bu sırada Duman belinden çıkardığı tabanca ile Karakuş'a ateş etti. Silah sesleri çevrede endişe yaratırken, Duman olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Vücuduna iki kurşun isabet eden Karakuş, ilk müdahalenin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumu ciddiyetini koruyan Karakuş daha sonra ambulansla Bursa'da Yüksek ihtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ameliyata alınan Karakuş'un hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

        Polis, olaydan sonra kaçan Barış Duman'ın yakalanması için çalışma başlattı. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / İnegöl Yavuz YILMAZ

        2022-07-14 03:06:37

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa