Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Orhangaziİznik Karayolu Üreğil Kavşağı yakınlarında kontrolden çıkarak zeytinliğe uçan otomobil, motor kısmından alev aldı. Yoldan geçen araçların yangın söndürme tüpleri ile müdahale ettiği otomobildeki 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

        Kaza, sabah 08.00 sıralarında Orhangaziİznik karayolu, Üreğil Mahallesi kavşağı yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Orhangazi istikametinden İznik istikametine doğru gitmekte olan Muhammet Talha Şen (26) idaresindeki 41 DR 528 plakalı otomobil, Üreğil kavşağını geçtikten sonra henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak zeytinliğe uçtu.

        Motor kısmından alev aldı

        Zeytinliğe uçup ağaçlara çarparak hurdaya dönen otomobilin motor bölümü alev aldı. Araçta bulunan sürücü Muhammet Talha Şen ile birlikte Ömer Faruk Rençber ve Tolga Yakışan (35) yaralandı. Yanan araca başka araç sürücüleri yangın tüpleri ile müdahale etti. Araçtan çıkarılan yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırılarak burada tedavi altına alındı.

        Yaralıların hayati tehlikeleri bulunmadığı belirlenirken, jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa