Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sözleşmesini tek taraflı fesheden Ramazan Keskin’le alakalı Bursaspor Başkanı Ömer Furkan Banaz, “Bursaspor maalesef klasman düşmüştür. Hem tecrübeli hem de bazı genç oyuncularımız gitmek istiyor. Ramazan’ın böylesine zor bir zamanda takımda kalmasını beklerdim” dedi.

        Bursaspor Kulübü Başkanı Ömer Furkan Banaz, Ramazan Keskin’in sözleşmesini feshetmesiyle ilgili şunları söyledi:

        “Bursaspor sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Tecrübeli ve genç futbolcularla da sıkıntılar yaşıyor. Klasman düşüşü ile karşı karşıya Bursaspor. Bu sezon maalesef 2. Lig’de mücadele edeceğiz. Bu konulara eleştirsel yaklaşmayı arzu etmiyorum. Ramazan nazarında şunu söylenilirim ki, altyapımızdan çıkmış ve belli süreler almış kardeşimizin bu zorlu süreçte yanımızda olmasını beklerdik. Bizim elimize ulaşmış tebligat ulaşmış durumda. Biz de Bursaspor menfaatleri doğrultusunda ilerleyeceğiz. Alacakla alakalı bir sıkıntısı yoktu. Bursaspor’un Ramazan’a 1 kuruş borcu yoktu. Sorunumuz parasal değil. Biz takipte kalacağız. Doğrudan bir iletişim de kuramadık kendisiyle. Menajeriyle irtibatımız devam ediyor.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa