Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa’da çay ocağı işletmecisi, çay içen müşterilerine bahçesinden topladığı kirazları ücretsiz ikram ediyor.

        Yıldırım ilçesinde iş yeri bulunan Ahmet Çetinkaya, 10 yıldır vatandaşlara çay servisi yapıyor. Çay ocağı işletmecisi, her kiraz döneminde Keles ilçesi Uzunözü köyünde bulunan bahçesinden topladığı kirazları iş yerine çay içmeye gelenlere ikram ediyor. Kilosu 20 lira olan kirazdan ikram edildiğini duyan vatandaşlar, çay ocağına ilgi gösteriyor. Çetinkaya, çayın bardağını ise 2 liradan piyasanın altında satıyor.

        Bahçesindeki kirazlar bitene kadar kiraz ikramının devam edeceğini ifade eden Ahmet Çetinkaya, "10 yıldır çay ocağı işletmeciliği yapıyorum. Çay ocağım Bursa Erkek Lisesi yanında. Burada çayı 2 liradan satıyorum. Keles ilçesi Uzunözü köyünde kiraz bahçelerim var, topladığım kirazları çay ocağımda çay içen müşterilerime ikram ediyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa