Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursaİzmirİstanbul Otoyolu'nda meydana gelen kazada otomobil, bir tıra arkadan çarptı. Kazada araçta sıkışan sürücü ile 3 kişi yaralandı.

        Kaza, akşam saatlerinde İstanbulBursaİzmir Otoyolu Gemlik mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, 16 AKK 898 plakalı otomobil tıra arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle dorsenin altında kalan otomobilin sürücüsü araçta sıkışırken, otomobilde yolculuk eden diğer 3 kişi de yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri sürücüyü sıkıştığı yerden çıkarttı. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Gemlik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Otobanda ulaşım tek şeride düşerken, hurdaya dönen otomobilin yoldan kaldırılmasıyla yol tekrar ulaşıma açıldı.

        Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa