Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İtalya’da meydana gelen helikopter kazasında hayatını kaybeden 4 Eczacıbaşı çalışanından biri olan Arif Cez, memleketi Bursa’nın Yenişehir ilçesinde son yolculuğuıf uğurlandı.

        Eczacıbaşı Holding Yalova Fabrika Müdürü Arif Cez’in cenazesi, memleketi Bursa'nın Yenişehir ilçesinde merkez Hatuniye Camii’ne getirildi. Cenaze namazı kılınacağı sırada bastıran aşırı yağış ve rüzgâr sebebiyle cenaze bahçe avlusundan cami içerisine alındı. Burada kılınan namazın ardından Arif Cez aile kabristanına defnedildi.

        Cenaze namazına Arif Cez’in çalışma arkadaşlarının yanı sıra Yenişehir Kaymakamı Rahmi Köse, Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Bedel, STK ve sivil toplum örgütlerinin başkanları, Eczacıbaşı Holding yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Helikopter kazasında hayatını kaybeden Arif Cez'in evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa