Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor, 20222023 voleybol sezonu transfer çalışmalarını sürdürüyor.

        İç transferde 5 isimle yeniden anlaşan, dış transferde ise 2 oyuncuyu kadrosuna katan Bursa Büyükşehir Belediyespor, son olarak orta oyuncu Fatih Cihan ile anlaşma sağladı. Başantrenör Cemal Bora Şensoy’un 20222023 sezonunda da takımın başında olacağı Bursa Büyükşehir Belediyespor, 20202021 sezonunda da kadroda yer alan 1991 doğumlu ve 1,97 boyundaki oyuncuyu kadrosunda kattı. İstanbul BBSK altyapısından yetişen Fatih Cihan, ardından Beşiktaş, Afyon Belediyesi Yüntaş, Arhavi Voleybol ve 20202021 sezonun Bursa Büyükşehir Belediyespor’da oynarken, 20212022 sezonunda Tokat Belediye Plevne formasıyla 26 maçta görev yaptı. Bursa Büyükşehir Belediyespor, iç transferde smaçörDmitriiBahov, smaçör Gökhan Gökgöz, pasör MuriloRadke, orta oyuncu Uğur Güneş ve pasör çaprazı Berk Dilmenler’le yeniden anlaşmış, libero Caner Ergül ve libero Burak Çevik’i kadrosuna katmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa