Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa'da bir beton mikseri ile 4 kişilik ailenin içinde bulunduğu otomobilin çarpışması sonucu baba oğul hayatını kaybetti, biri mikser sürücüsü üç kişi yaralandı.

        Kaza saat 11.00 sıralarında Bursa İzmir karayolu İzmir Caddesi Görükle Kavşağı yakınlarında meydana geldi. .

        İzmir yönündeki kazada beton mikseri ile otomobil çarpıştı. İçinde aynı aileden 4 kişinin bulunduğu otomobil çarpışmanın etkisiyle hurda yığınına döndü. Beton mikseri de kaza sonrası orta refüjje yan yattı.

        Otomobil içinde sıkışan baba ile oğlu hayatını kaybederken, anne ile kızı 112 ambulansıyla hastaneye kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan beton mikserinin sürücüsü de hastaneye kaldırıldı. Yaralıların Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Şehir Hastanesi'ne kaldırıldığı ve durumlarının ağır olduğu bildirildi.

        Öte yandan olay yerine gelen AFAD ve Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, araç içinde sıkışan baba ile oğulun cansız bedenlerini çıkarmaya çalışıyor. Kazanın oluş şekli ve kazazedelerin kimlikleri hakkında geniş çaplı soruşturma sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa