Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yıldırım Belediyesi ‘Değirmen Gençlik İyilik Ekibi’ Emir Sultan Mahallesi’nde yaşayan Bayser teyzeye moral ziyaretinde bulundu.

        Yıldırım Belediyesi’nin gençler için hayata geçirdiği ‘Değirmen Gençlik Hareketi’ yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile gönüllere dokunuyor. ‘İyilik İçin Harekete Geç’ sloganıyla hayat bulan proje ile Yıldırımlı gençler ilçeye dair sosyal sorumluluk projeleri üretirken, fikirlerini uygulama imkânı buluyor. İlçenin dört bir yanına iyilik tohumları eken gençlerin yeni rotası Emir Sultan Mahallesi sakinlerini Bayser teyzenin evi oldu. Bayser teyze ile sohbet edip nasihatlerini dinleyen gençler, ilçenin koca çınarının elini öpüp hayır duasını aldı. Gençlerin ‘Değirmen Gençlik Projesi’ile toplumsal dayanışma, sosyal sorumluluk, yeşil ve çevre duyarlılığı, insan hakları, hayvan hakları gibi birçok sosyal konuda proje ürettiklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, iyilik peşinde koşan gençlerin her zaman yanlarında olduğunu ifade etti.

        Yıldırım’da gençlere yönelik birçok çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Oktay Yılmaz, fikirlerini hayata geçirmek isteyen gençleri ‘Değirmen Gençlik Ailesi’nin bir ferdi olmaya davet etti. Başkan Yılmaz, “Gençler, Yıldırım için harekete geçmeye hazır olduğunuzu biliyorum. Sizleri, kendinizi ve gençliğinizi ifade edebileceğiniz, kendinizi geliştirebileceğiniz ve yeni deneyimler kazanacağınız Değirmen Gençlik projemize katılmaya ve iyilik için harekete geçmeye davet ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa