Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa'da hurda olarak araba lastiklerinin içerisindeki demirleri almak için ormanın içerisinde lastikleri ateşe veren şahıslar yangın çıkmasına neden oldu.

        Olay, saat 14.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi İstanbul Yolu Caddesi üzerinde bulunan ormanlık alanda meydana geldi. İddiaya göre, topladıkları hurda araba lastiklerinin içerisindeki demirleri almak için lastikleri ateşe veren şüpheliler yangın aniden büyüyünce ortadan kayboldu. Yoğun kara dumanların gökyüzünü kapladığı yangına çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangın itfaiye ekiplerinin kısa süreli müdahalesi sonucu büyümeden söndürülürken, muhtemel bir facianın eşiğinden dönüldü. Polis ekipleri yangınla ilgili tahkikat başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa