Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmangazi Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (OSMEK), Osmangazi Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle Hayat Boyu Öğrenme Şenliği dolayısıyla ücretsiz olarak İpek Koza Workshop programı düzenledi.

        Hüdavendigar Sosyal Gelişim Merkezi’nde gerçekleşen programa Osmangazi Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Sevcan Yaman’ın yanı sıra Osmangazi Belediyesi Meclis Üyesi Semra Döner, Osmangazi Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcıları Sevgi Acar ve Ali Bayrak ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

        Elif Kamacı Efe’nin eğitmenliğini yaptığı workshopta ilk olarak telleme, toplama, tohumlama gibi teknik konular anlatılırken, daha sonra ipek kozalar kursiyerlerin elinde renklendi. El becerileri gelişen toplam 55 katılımcı, çalışma sonunda ipek kozadan bahar dalı çiçekli yaka broşu elde etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa