Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ, (Bursa), (DHA)BURSA'nın Orhangazi ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yol kenarındaki bir evin duvarına çarptı. Kazadan hafif sıyrıklarla kurtulan sürücü A.E. (47) olay yerinden kaçarken, otomobilde bulunan Halil Turgut (60) ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

        Kaza saat 21.30 sıralarında Orhangazi ilçesi Sölöz Mahallesi´nde meydana geldi. E.A. yönetimindeki 16 VG 206 plakalı otomobil, seyir halindeykehn kontrolden çıktı. E.A.'nın direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, İbrahim Çelik'e evin duvarına çarptı. Binanın yan duvarı yıkılırken, otomobil ise demir yığını haline dönüştü. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sürücü A.E., olay yerinden kaçarken, yanında bulunan Halil Turgut, çarpmanın etkisiyle yaralandı.

        Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Halil Turgut, ağır yaralı olarak Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Turgut, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazadan sonra kaçan sürücü A.E. ise jandarma ekipleri tarafından evinde gözaltına alındı.

        Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA) DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / Orhangazi Hasan BOZBEY

        2022-06-14 00:18:45

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa