Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa'nın Nilüfer ilçesinde geri manevra yaparken aracını duvara çarpıp apartman boşluğuna düşme tehlikesi geçiren sürücüyü komşuları kurtardı.

        Aracı duvardan düşmek üzereyken el birliği ile çekilip kurtarılan sürücünün o anları bir vatandaş tarafından görüntülendi.

        Edinilen bilgiye göre olay Nilüfer ilçesi Hasanağa Mahallesinde meydana geldi. Bir sürücü aracını sokak üzerinde döndürmek için geri manevra yapttığı sırada bir apartmanın tel vurana çarpıp kot fartı bulunan bahçesine düşme tehlikesi yaşadı. Askıda kalan araç bir süre sonra geriye kaymaya başladı. Evlerinin camlarına çıkan vatandaşlar sürücüye aracı terk etmesi için bağırdı. Olaya çevredeki komşuların müdahale etmesiyle araç geri kayıp aşağıya düşmekten kurtarıldı. O anlar bir vatandaş tarafından anbean kameraya kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa