Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA, (DHA)Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Yenişehir Belediyespor'da forma giyen futbolcu Barış Demir (27), evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

        Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Bölge 1'inci Grup'ta yer alan Bursa ekibi Yenişehir Belediyespor'da, sol bek olarak görev yapan Barış Demir, Yıldırım ilçesi Samanlı Mahallesi'ndeki evinde, annesi tarafından hareketsiz yatarken bulundu. İhbarla eve gelen sağlık görevlileri, Demir'in kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiğini belirledi. Demir'in cansız bedeni, cumhuriyet savcısının talimatıyla otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

        Barış Demir'in ölümü; ailesi, akrabaları, arkadaşları ve spor camiasını yasa boğdu. Yenişehir Belediyespor Başkanı Serhat Savcı, "Kentimiz için çok önemli bir futbolcuydu. Kendisini çok severdik. Acımız büyüktür" dedi.

        Barış Demir'in cenazesi, Samanlı Mahallesi'nde kılınacak namazın ardından kent mezarlığında toprağa verilecek.DHA-Spor Türkiye-Bursa / Yenişehir

        2022-06-10 17:18:17

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa