Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)BURSA'da yağış nedeniyle kayganlaşan yolda 3 otomobilin karıştığı zincirleme kazada 2'si çocuk 8 kişi, yaralandı. 

        Kaza, saat 19.00 sıralarında İnegöl ilçesi İnegöl-Alanyurt yolunda meydana geldi. İnegöl´den Alanyurt'a seyir halinde olan Bünyamin Kavçan (34) yönetimindeki 16 GU 948 plakalı otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda duramayarak önünde giden Özge Meşe (27) yönetimindeki 16 KJ 07 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Meşe´nin kullandığı otomobil de önünde seyir halinde olan Yavuz Güneş (37) yönetimindeki 16 KGB 08 plakalı otomobile çarptı.

        Zincirleme kazada araçlarda bulunan Özge Meşe, Kerim Meşe (5), Elif M. (1), Kübra Ongun (16), Sevgül Avcu (58), Şeyma Güneş, Ela Meralioğlu (44) ve Albina Ayvaz (23) yaralandı. İhbarla kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalelerinin ardından ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA) DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / İnegöl Yavuz YILMAZ

        2022-06-09 20:32:19

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa