Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yavuz YILMAZ/ KELES (Bursa), (DHA)BURSA'nın Keles ilçesinde, sabah saatlerinde evinden çıkan ve geri dönmeyen Firdevs Bayram'ın (76) bulunması için arama çalışması başlatıldı.

        Bursa'nın Keles ilçesine bağlı kırsal Kıran Işıklar Mahallesinde oturan Firdevs Bayram, saat 06.30 sıralarında evden çıktı. Öğle saatlerine kadar kendisinden haber alamayan ailesi, durumu jandarmaya bildirdi. Bayram'ın psikolojik sorunlarının olduğu yönünde alınan bilginin ardından jandarma ekipleri durumu AFAD ekiplerine de bildirdi. Bunun üzerine AFAD, NAK, ANDA, İHH ve İnegöl Arama Kurtarma ekipleri arama çalışmalarına katıldı. Ekipler, arazide Bayram'ı bulmak için çalışma başlattı. Yaklaşık 17 saattir kendisinden haber alınamayan Firdevs Bayram'a ulaşmak için ekipler, havanın kararmasına rağmen termal dronlarla arama çalışmalarını sürdürüyor. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / Keleş Yavuz YILMAZ

        2022-06-08 00:30:54

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa