Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'AMACIM KORKUTMAKTI'

        Bursa'nın Gemlik ilçesinde daha önce de tartıştıkları komşuları Lokman Cört'ü öldürüp, kardeşi Nezir Cört'ü de yaralayan Hüseyin Özdemir ve Yusuf A., sağlık kontrolünün ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Burada alınan ifadelerinde Yusuf A., Lokman ve Nezir Cört'ün arabalarına saldırdıktan sonra kendilerini takip ettiğini söyledi. Kayınbiraderi Hüseyin Özdemir ise eczaneye giderken iki kardeşin peşlerinden gelerek kendilerine sataştığını belirtti. Olaydan dolayı pişman olduğunu ifade eden Hüseyin Özdemir, "Uzun süre takip etmeleri ve sataşmaları sonrasında kovalamak için pidecinin önünden geçerken, içeriye girerek bıçak aldım. Amacım öldürmek değil, yaralamak ve korkutmaktı" dedi.

        1'İ TUTUKLANDI, 1'İ ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST

        İfadelerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan şüphelilerden Hüseyin Özdemir tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Yusuf A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / Gemlik Kazım BULUT

        2022-06-07 23:24:15

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa