Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa'da köpeğini kaybeden hayvan sever onu bulup getirene büyük ödül verecek.

        Paşaçiftliğinin sahibi Berna Aysun'un Akbaş cinsi 14 yaşındaki köpeği 20 gün önce çiftlikten ayrılarak bir daha geri gelmedi. 20 gündür köpeğini aramadık yer bırakmayan hayvan sever yoğun çaba göstermesine rağmen köpeğini bulamadı. Köpeğinin ölüsünü ya da dirisini bulmak isteyen Aysun, onu bulan ya da yerini haber verene büyük ödül vereceğini belitti.

        Köpeğinin 20 gün önce çiftlikten kaybolduğunu ifade eden Berna Aysun, "Köpeğim 14 yıldır bizimle birlikteydi. Bizim evladımızdı. Köpeğimiz 20 gün önce çiftliğimizden ayrıldı. Güvenlik kamera görüntüleri var bir daha geri gelmedi. 20 gündür aramadık yer bırakmadık. Her kurumla iletişime geçtik ama bir sonuç alamadık. Ölüsünü veya dirisini bulmak istiyorum. Köpeğimin ölüsünü veya dirisini bulup haber verene ödül vereceğim. Duyan gören varsa bize haber versin" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa