Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin turizmde yeni pazarlar hedefiyle Güney Kore’ye yönelik çalışmaları meyvelerini veriyor. Güney Kore’nin en önemli turizm acentelerinden olan Interpark, Bursa’yı mercek altına aldı.

        Bursa’nın turizm potansiyeline katkı koymak ve şehrin dünya turist rotaları arasında yer almasını sağlamak için yapılan çalışmalar çerçevesinde Güney Kore’ye özel bir önem veren Büyükşehir Belediyesi’nin faaliyetlerinde geri dönüşler başladı. Daha önce Güney Koreli yatırımcılar, turizmciler, tanıtım ajansları ve gazeteciler ile sosyal medya fenomenleri Bursa’da ağırlanırken, şimdi de ülkenin en önemli turizm acentelerinden olan Interpark’ın yetkilisi Sukjin Jeong Bursa’yı ziyaret etti.

        Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği ile Türk Hava Yolları'nın girişimleri çerçevesinde düzenlenen etkinlikte; Koreli turizm profesyoneline Bursa’nın tarihi, kültürel ve turistik değerleri ile turizm hizmetlerini içeren sunumlar yapıldı. Ayrıca, Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği (GÜMTOB) yönetim kurulu ile de istişare ve ikili görüşmeler gerçekleştirilerek, turizm işbirliği imkanları değerlendirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa