Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmangazi Belediyesi, Geçit Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edilmiş tek katlı evi yıktı. Ev sahibi, otomobilini evin önüne park ederek yıkıma engel olmaya çalışırken, çekici yardımı ile otomobilin kaldırılmasının ardından kaçak ev yıkıldı.

        Osmangazi Belediyesi, kaçak yapılaşmaya karşı mücadeleyi kararlılıkla sürdürüyor. Geçit Mahallesi’nde ruhsatsız olduğu belirlenip hakkında yıkım kararı alınan evin yıkımı için Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, sabah erken saatlerde adrese gitti. Belediye ekiplerini gören ev sahibi, yıkıma engel olmak için arabasını evin önüne park etti. Polislerin uyarılarına rağmen ev sahibi arabayı çekmekte direnince, bölgeye çekici çağrıldı. Çekici tarafından otomobilin evin önünden kaldırılmasının ardından belediye ekipleri yıkıma devam etti. İş makinesi ile gerçekleştirilen yıkımda ruhsatsız ev kullanılamaz hale getirildi.

        Belediye yetkilileri, vatandaşları ruhsatsız ve kaçak yapılaşmaya yönelmemeleri konusunda uyarırken, kaçağa asla izin vermeyeceklerini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa