Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa'da tütün dükkanı olarak kullanılan işyerine giriş çıkış yapan şahıslardan şüphelenen gece bekçileri; yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirdi. Lüks araçla kaçmak isteyen şüpheliler kıskıvrak yakalandı.

        Olay merkez Osmangazi ilçesi Bağlarbaşı mahallesinde meydana geldi. Gece kartalları olarak bilinen Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı bekçiler, mahallede çok sayıda kişinin giriş çıkış yaptığı tütün dükkanında uyuşturucu satışı yapıldığını fark etti.

        Bir süre işyerini izleyen bekçiler dükkanı kapatıp çıkan 4 kişiyi durdurmak istedi. Kaçmak için otomobile yönelen N.A.(24), Y.K.(24), Ö.K.(32) ve R.D.(23) kıskıvrak yakalandı. Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerden destek isteyen bekçiler, çıkarılan arama izninin ardından dükkanın içindeki gizli bölmeyi keşfetti. İçeriye giren ekipler gizli bölmede ve dükkanda arama yaptı. Şüphelilerin üzerinde, kaçmak istediği lüks otomobilde ve işyerinde 3 kilogram öğütülmüş esrar, 1 kilogram metamfetamin, 3 ruhsatsız tabanca, çok sayıda fişek, 58 kilogram kıyılmış tütün, çalıntı olduğu düşünülen elektronik cihazlar ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği tahmin edilen 55 bin lira nakit ele geçirdi.

        Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Lüks otomobil detaylı arama için emniyet otoparkına çekilirken, işyeri mühürlendi.

        Polis ekiplerinin zehir tacirlerine karşı takip ve operasyonlarının devam ettiği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa