Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa'da emekli resim öğretmeninin yün kullanarak yaptığı resimleri görenler hayran kalıyor.

        Uzun yıllar resim öğretmenliği yaptıktan sonra emekli olan Mükerrem Turhan, farklı nesnelerden resim yapmak için araştırmalar yaptı. Bir gezi ziyaretinde yünden resim yapabileceğini düşünen Turhan, renkli yünlerden portre ve farklı resim çalışmaları deneyerek başarılı oldu. Yaptığı yünden resimlerden sergi açarak bunları sergiledi. Yünden resim tablolarını ise 3 ila 5 bin lira arasında değişen fiyatlarla satıyor. Yünden resim yapan sanatçının yaptığı çalışmaları vatandaşlar ise meraklı gözlerle takip ederek öğrenmeye çalışıyor.

        Yıllarca resim öğretmenliği yaptığını ifade eden Mükerrem Turhan, "Yünden farklı resimler yapıyorum. Görenler çok beğeniyor. Yıllarca resim öğretmenliği yaptım, emekli olduktan sonra boyanın dışında nasıl resim diye araştırmalar yapıyordum. Yünden yapabileceğim geldi. Uğraşlarım sonucunda renkli yünlerden çeşitli resim çalışmaları yaptım çok beğenildi. Türkiye'de ve dünyanın farklı ülkelerinde sergiler açtım. İnsanlar yünden resim yapıldığını görünce şaşırıyor. Yaptığım tabloları 3 ila 5 bin lira arasında değişen fiyatlarla satmaktayım" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa