Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Orhangazi Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri şüphe üzerine yaptıkları incelemede bir şahsın üzerinde uyuşturucu madde ele geçirdi. Gözaltına alınan şahıslardan iki kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Olay, önceki akşam saatlerinde meydana geldi. Orhangazi Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri durumundan şüphelendiği Ş.E. (27) isimli şahıs üzerinde inceleme yapan polis ekipleri şahısta bir miktar metamfetamin adı verilen uyuşturucu madde buldu. Cumhuriyet savcısına bilgi vererek olayı derinleştiren asayiş büro ekipleri şahsın arkadaşları E.G. (23) ve Ü.D. (23) isimli şahısları ve bu şahıslara uyuşturucu maddeyi satan şahıslar T.Ç. (24) ve M.D.'yi (23) yakaladı. Polis ekiplerinin yaptığı aramalarda 4.15 gram metamfetamin, 1.70 gram esrar ve uyuşturucu satışından elde edilen paralara el koyduğu kaydedilirken, mahkemeye çıkarılan şüphelilerden T.Ç. ve Ş.E.'nin tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa