Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto 1. Lig’de tutunma mücadelesi veren ve son 4 maçından 10 puan çıkaran Bursaspor, kalan 2 maçında Bandırmaspor ve Menemenspor’u mağlup etmesi halinde rakiplerinin aldığı skorlara bakmadan ligde kalmayı garantileyecek.

        Spor Toto 1. Lig’in 36. haftasında Ümraniyespor’u 32 mağlup eden Bursaspor’da moraller yerine geldi. Uzun süre ligin dibine demir atan yeşilbeyazlı takım, son 4 maçtan 10 puan hanesine yazdırmayı başardı. Halen ateş hattında bulunan Bursaspor, 41 puanla 16. sırada yer alıyor. Bursa ekibi, kalan 2 maçından galip ayrılması halinde rakiplerinin alacağı sonuçlara bakmadan ligde kalmayı garantileyecek.

        Bursaspor rakiplerinin alacağı skorlara bakmayacak

        Bursaspor, ligin 37. haftasında Bandırmaspor deplasmanına giderken, son hafta da Timsah Park’ta Menemenspor’u konuk edecek. Yeşilbeyazlı takım, 2 maçı da kazanması durumunda puanını 47’ye yükseltecek. Üst sırasında yer alan Altınordu ve Boluspor’un son hafta birbirleriyle karşılaşacak olması Bursaspor’un işine yarıyor. Çıkabilecek herhangi bir sonuçta yeşilbeyazlılar, bir üst basamağa ilerliyor ve ligde kalıyor. Aynı puanda bulunan Kocaelispor’un ise farklı skorla galip gelmesi halinde ise bu kez de Bursaspor, en kötü ihtimalle Adanaspor’un önüne geçecek ve bu varyasyonda da ligde kalabilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa