Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Semih ŞAHİN / BURSA, (DHA)

        SALON: TOFAŞ

        HAKEMLER: Emin Moğulkoç, Seher Ayşe Nur Yazıcıoğlu, Polat Parlak

        FRUTTİ EXTRA BURSASPOR: Holland 27, Needham 12, Onuralp Bitim 12, Hayes 7, Dudzinski 14, Tarık Sezgün, Metin Türen 5, Birkan Batuk, Ömer Utku Al 8

        GAZİANTEP BASKETBOL: Peterson 19, Luther 11, Gulley 23, Kaba 15, İsmail Cem Ulusoy 3, Doyle 6, Haciyeva, Harun Apaydın 5, Ahmet Furkan Özkan

        1'İNCİ PERİYOT: 21-20

        İLK YARI: 39-38

        3'ÜNCÜ PERİYOT: 62-56

        ING Basketbol Süper Ligi'nde sezonun son haftasında Frutti Extra Bursaspor, Gaziantep Basketbol'u 85-82 mağlup etti. Bursaspor, sezonu 8'inci sırada bitirerek Play-Off'ta Fenerbahçe Beko'nun rakibi oldu. Gaziantep Basketbol ise normal sezonu 5'inci sırada tamamlayarak Play-Off'ta Darüşşafaka Tekfen ile eşleşti.

        Mücadeleye iyi başlayan Frutti Extra Bursaspor oldu ve Holland, Onuralp Bitim, Dudzinski´nin basketleriyle 6-0 öne geçti. İki takımın birbirine üstünlük kurma mücadelesiyle geçen ilk çeyrek, 21-20 Bursa temsilcisinin üstünlüğüyle sonuçlandı. İkinci bölümün basketi 11'inci dakikada Onuralp Bitim'den geldi ve Holland'ın dışarıdan bulduğu basketlerle skor 33-26'ya geldi. Frutti Extra Bursaspor'un iyi oyununa Gaziantep Basketbol savunmada sertlikle karşılık vererek hücumda da Doyle ve Peterson ile sayılar buldu. Frutti Extra Bursaspor soyunma odasına 39-38'lik üstünlükle gitti. 3'üncü periyotta seyirci desteğini de arkasına alan Frutti Extra Bursaspor, Holland ile etkili oldu ve bu çeyrek genelinde iyi oyun sergileyerek final periyoduna 62-56 önde girdi. Son periyot ise büyük çekişmeye sahne oldu. Maçın bitimine 3 dakika kala farkı eritmeyi başaran Gaziantep Basketbol, skoru 73-70 lehine çevirdi. Kalan dakikalar karşılıklı basketlerle geçerken, maçın bitimine 11 saniye kala skor 82-82'ye geldi. Son hücumu iyi değerlendiren Frutti Extra Bursaspor, Dudzunski'nin son saniye basketiyle maçı 85-82 kazandı.

        DHA-Spor Türkiye-Bursa / Merkez Semih ŞAHİN

        2022-05-07 21:58:20

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa