Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Semih ŞAHİN/BURSA, (DHA)BURSA'da, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren eski CHP Milletvekili Kemal Demirel (67), son yolculuğuna uğurlandı.

        TBMM 22´nci ve 23´üncü dönem CHP Bursa milletvekilliği yapan Kemal Demirel, kanser tedavisi gördüğü özel bir hastanede dün hayatını kaybetti. Kentteki `tren´ projeleriyle ilgili olan çalışmalarıyla tanınan Kemal Demirel için Nilüfer Belediyesi önünde saat 11.00'de tören düzenlendi. Törene, Demirel'in ailesinin yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, CHP Bursa milletvekilleri ve sevenleri katıldı. Demirel'in yakınlarının ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Demirel, Organize Sanayi Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Bademli Mezarlığı'na defnedildi. (DHA)DHA-Politika Türkiye-Bursa / Merkez Semih ŞAHİN

        2022-05-04 14:23:31

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa