Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa'da 3 katlı binanın çatı katında çıkan yangında can pazarı yaşandı. Yükselen alevler mahalleliyi ayağa kaldırırken, içeride kalanların 'yardım edin' çığlıkları herkesin yüreğini ağzına getirdi.

        Olay, merkez Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi Değirmen Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 katlı apartmanın çatı katından dumanlar yükselmeye başladığını gören A.N., en üst kata çıktığında gözlerine inanamadı. 3 çocuğu da alıp aşağı inen A.N., alevlerin daha da yükseldiğini görünce çevredekilerden yardım istedi. Uyudukları için içeride mahsur kalanlar ise, 'yardım edin' diye bağırarak kurtarılmayı bekledi.

        İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ve Bursa İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, alevlere ve dumandan etkilenenlere anında müdahale etti.

        Kısa sürede alevler söndürülürken, mahsur kalanlar ise itfaiye ekipleri tarafından yürüyerek aşağı indirildi. Ambulanslarda tedavi gören vatandaşların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa