Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nilüfer Belediyesi tarafından oluşturulan ve içerisinde gıda temizlik ve sağlık malzemeleri bulunan yardım tırı, kardeş kent olan Ukrayna Mykolaıv’e ulaştırılmak üzere yola çıktı.

        Ukrayna’da iki ayı aşkın süredir Rusya ile devam eden savaş sonucu ortaya çıkan insani drama Nilüfer Belediyesi de kayıtsız kalmadı.

        Ukrayna’nın Mykolaıv kenti ile 2006 yılında kardeş kent olan Nilüfer Belediyesi,

        zor günlerinde kardeş belediyeye yardım eli uzatmak üzere harekete geçti. İçerisinde gıda, temizlik, hijyen ve sağlık malzemelerinin olduğu bir tır dolusu yardım malzemesi toplayan Nilüfer Belediyesi, yardım tırını Mykolaıv’e gönderdi. Bursa Ukraynalılar Derneği ve bazı gönüllü vatandaşların da katkı sunduğu yardım tırı Nilüfer’den yola çıktı.

        Yardım faaliyetini koordine eden Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer, destek verenlere teşekkür ederek, kardeş kentte yaşanan insani dramın bir an önce sona ermesi dileğinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa