Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, ilçe teşkilatlarının düzenlediği iftar programlarında teşkilatları ile biraraya gelmeye devam ediyor.

        Son olarak AK Parti Orhangazi İlçe Başkanlığı’nın teşkilatına yönelik olarak düzenlediği iftar programına katılan Başkan Gürkan, burada ilçe teşkilatının çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Nadir Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen programa, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın yanı sıra İl Başkan Yardımcıları Mustafa Yavuz, Kamil Bayramiç, ilçe koordinatörleri, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın ve ilçe teşkilat mensupları katıldı.

        AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Gökhan Ulusu ve Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın açılış konuşmalarının ardından söz alan Başkan Gürkan, 20 yıldır hizmetleri ile Türkiye’ye adeta çağ atlatan bir dava hareketinin temsilcileri olarak birarada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tek derdi millete hizmet olan AK Parti teşkilatlarının bu yoldaki birlik ve beraberliklerinin çok güzel bir örneğini daha hep birlikte yaşadıklarını ifade eden Davut Gürkan, “Bu güzel tablo, Türkiye’nin geleceği için birlikte atan bu kalpler yarınlara her anlamda daha refah bir ülke bırakacaktır. 20 yıldır yaptığımız gibi aziz milletimize yakışır daha nice hizmetlerle davamızla birlikte yoluna baş koyduğumuz Türkiye’miz yükselişini sürdürecektir. Bu yolda bizlerden güven ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen aziz milletimize ve her koşulda birlikte yürüdüğümüz siz değerli teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa