Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İsmail Hakkı SEYMENAbdulselam UĞUR/BURSA, (DHA)- BURSA'da buz tutan yolda yokuş yukarı çıkarken kayan hafif ticari araç, inen sürücüsünün tüm çabalarına karşın evin bahçesine düştü. Kaza sırasında kucağındaki bebek bulunan kadın ise aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

        Kaza, pazartesi günü saat 14.30 sıralarında Osmangazi ilçesi Yenibağlar Mahallesi´nde meydana geldi. Kar yağışı sonrası buz tutan yolda yokuş yukarı çıkan 16 LUD 67 plakalı hafif ticari araç, kaymaya başladı. İnen sürücü, aracı durdurmak için yoğun çaba sarf etti. Bu sırada kucağındaki bebekle yol üzerinde bulunan kadın ise son anda kaçarak aracın altında kalmaktan kurtuldu. Sürücüsünün durdurmayı başaramadığı araç, bir evin bahçe kısmına düştü.

        İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, başka kazalar yaşanması ihtimali üzerine sokağa giriş ve çıkışları kapatarak önlem aldı. Yol temizlenip araç çekiciyle çıkarıldıktan sonra sokak yeniden trafiğe açıldı.

        Bu arada kaza, bir binanın güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde aracın yokuş aşağı kaydığı, sürücünün inip durdurmaya çalıştığı, çevredekilerin ise yol kenarına kaçtığı görüldü.DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / Merkez İsmail Hakkı SEYMEN-Abdulselam UĞUR

        2022-01-26 16:03:35

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa