Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mehmet İNAN/BURSA, (DHA)BURSA´da yolda yürüyen Suriye uyruklu Hamza Dellı'nın (28) kan davalıları tarafından öldürüldüğü, eşi Menan Dellı'nın (27) ise yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan 9 kişi adliyeye sevk edildi. Elazığ´da yakalanan ve olumsuz hava koşulları nedeniyle kente getirilemeyen cinayet şüphelisi Sair E. (21) ise bu kentte adliyeye çıkarılacak.

        Olay, cumartesi günü saat 20.30 sıralarında Osmangazi ilçesi Hocahasan Mahallesi Bahçe Sokak´ta meydana geldi. Sokakta yürüyen Suriye uyruklu Hamza Dellı ile eşi Menan Dellı, kendilerini takip eden kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırgan kaçarken, yaralanan çift ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan çiftten Hamza Dellı doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Çekirge Devlet Hastanesi´nde tedavisi devam eden Menan Dellı'nın ise hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

        Olayla ilgili soruşturma başlatan Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, çiftin akrabalarının geçen yıl ağustos ayında Şanlıurfa'da bir cinayete karıştığını belirledi. Soruşturmayı bu yöne kaydıran ekipler, pazar günü düzenledikleri operasyonla olaya karıştığı öne sürülen 9 kişiyi Bursa'da, cinayeti işlediği öne sürülen Sair E.'yi de Elazığ'da yakaladı.

        Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan 9 şüpheli, bugün adliyeye sevk edildi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle Bursa´ya getirilemeyen Sair E. ise Elazığ'da adliyeye çıkartılacak.DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / Merkez Mehmet İNAN

        2022-01-25 11:35:44

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa