Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa Büyükşehir Belediyesi, çocukların bilim ve teknolojiyi sevmeleri için yarıyıl tatilinde ücretsiz online kodlama ve yazılım eğitimi düzenledi.

        Robokod kodlama ve yazılım otobüslerinde yüz yüze verilen, ancak pandemi sebebiyle online yapılmaya devam eden kodlama ve yazılım eğitimleri, yarıyıl tatilinde de sürüyor. Tamamen ücretsiz olan eğitimlere, 710 yaş (20152012 doğumlu) ve 1117 yaş arasındaki (2005 2011 doğumlu) öğrenciler katılabilecek. Sömestr dönemi kapsamında 25 Ocak4 Şubat tarihleri arasında 2 hafta süreyle yapılacak eğitimler, ‘Kodlamaya Giriş Eğitimi (Code.org)’ ve ‘Arduino Robotiğe Giriş ve Algoritma Eğitimi’ olarak 2 ana başlıktan oluşuyor. 25 Ocak4 Şubat tarihleri arasında salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi’nde (BTM) yüz yüze yapılacak eğitimin kayıtları, BTM’de etkinlikten yarım saat önce alınacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa