Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Etkili olan kar yağışı sonrası hava sıcaklığının eksinin altına düştüğü Bursa'da Nilüfer Deresi buz tuttu. Buz tutan derede kar banyosu yapan martılar drone ile görüntülendi.

        Cuma gününden itibaren etkisini gösteren kar yağışı ile Bursa'nın tamamı beyaza büründü. Kar yağışıyla beraber hava sıcaklığının da eksinin altında seyrettiği kentteki Nilüfer Deresi buz tuttu. Yaz aylarında sporcuların kano sporu yaptığı dere beyaza bürünürken, bazı noktaları buz tuttu. Fırsatı değerlendiren martıların kar banyosu ise drone ile görüntülendi. Bursa şehir merkezinde ise etkisini arttırarak devam eden kar yağışının 2 gün daha etkili olmasının beklendiği ve kar kalınlığının yer yer 30 santimetreye ulaştığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa