Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)BURSA'nın İnegöl ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan Abdurrahman Gündoğdu (65) ve torunu Ömer Faruk Gündoğdu'ya (5) otomobil çarptı. Dede Gündoğduğu'nun hafif sıyrıklarla atlattığı kazada otomobilin altında kalan Ömer yaşamını yitirdi. Kaza anı ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

        Kaza saat 18.00 sıralarında İnegöl ilçesi Süleymaniye Mahallesi Huzur Sokak üzerinde meydana geldi. Süleymaniye alt geçitten çıkış yaptıktan sonra Huzur sokak istikametine yönelen Fatma Vural (45) yönetimindeki 43 RR 662 plakalı otomobil, yolun karşısına el ele tutuşarak geçmeye çalışan Abdurrahman Gündoğdu ve torunu Ömer Faruk Gündoğdu'ya çarptı. Dede otomobilin önüne savrulurken talihsiz Ömer ise aracın altında kaldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Otomobilin atında kalan Ömer Faruk, çevredekilerin yardımıyla aracın altından çıkarıldı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Ömer, İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

        SEDYE ÜZERİNDE KALP MASAJI YAPILDI

        Ağır yaralı olarak ambulansa alınan Ömer Faruk, kısa süre içerisinde hastaneye kaldırıldı. Durumu ağırlaşan Ömer Faruk'a sağlık görevlileri tarafından sedye üzerinde kalp masajı yapıldı. Vücudunda ezik ve kırıklar olduğu tespit edilen Ömer Faruk, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazanın ardından otomobil sürücüsü Fatma Vural ise gözaltına alındı.

        KAZA ANI KAMERADA

        Öte yandan kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kamera görüntülerinde, sokağa doğru manevra yapan Fatma Vural yönetimindeki otomobilin Abdurrahman Gündoğdu ve el ele tutuşarak yolun karşısına geçmeye çalışan torunu Ömer Faruk Gündoğdu'ya çarptığı görülüyor. Çarpışmanınşiddetiyle dedenin otomobilin önüne düşerken torunu ise aracın altında kalıyor. Polisin  kazayla ilgili soruşturması sürüyor. DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / İnegöl Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)

        2022-01-10 22:20:40

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa