Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa'da elinde bulundurduğu Roma dönemine ait tarihi eserleri satmak istediği yere taksiyle giden bir şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

        Olay, merkez Osmangazi ilçesi Nilüferköy'de meydana geldi. Alınan bilgiye göre, A.Y isimli şahıs elinde bulundurduğu Roma dönemine ait tarihi eser niteliği taşıyan obje ve sikkeleri satmak için müşteri aradığı bilgisini istihbaratını aldı. Harekete geçen İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) yol kontrolü yaptığı sırada taksi durdurdu. Taksinin içinde A.Y isimli şahsı ve yanından bulundurduğu Roma döneminden kalma sunum tabağı ve 25 gümüş sikke ile Roma ve Bizans dönemlerine ait 152 sikke ele geçirdi. Gözaltına alınan A.Y Jandarma Komutanlığında işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edilen şüpheli, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa