Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, 8 Ocak 2022’de Altekma maçıyla başlayacağı ikinci yarı öncesinde kadrosuna önemli bir isim kattı.

        Bursa Büyükşehir Belediyespor, daha önce Türkiye’de Jeopark Kula Belediyespor ve Arkas formaları giyen Brezilyalı pasör Murilo Radke ile anlaşma sağlarken, 32 yaşındaki oyuncu Bursa’ya gelerek antrenmanlara başladı. Son olarak Brezilya ekibi Funvic/Natal’da forma giyen 1989 doğumlu ve 1.98 boyundaki oyuncu, kaptanlığını yaptığı takımıyla FIVB FIVB Kulüpler Şampiyonası’nda dördüncülük yaşadı. Brezilyalı pasör, Türkiye’de 20172018 sezonunda Jeopark Kula Belediyespor ve 20182019 sezonunda Arkas formaları giymişti. Bu arada Murilo Radke, Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Hekimoğlu Global Connect Travel, Bursa Voleybol Takımı’yla oynanan hazırlık maçında da ilk kez Bursa Büyükşehir Belediyespor formasını giydi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa