Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Esra TÜRKER-Muammer İRTEM/BURSA,(DHA)-CHP Bursa İl Değerlendirme Kurulu Toplantısı'na katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel "İlk seçimlerin birinci partisi CHP, ilk seçimin iktidarı da Millet İttifakı olacak" dedi.

        CHP Bursa İl Değerlendirme Kurulu Toplantısı, Bursa Akademik Odalar Birliği'nde yapıldı. Toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, CHP Bursa milletvekilleri ve parti üyeleri katıldı. Açılış konuşmasını yapan İsmet Karaca, partisi için birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Daha sonra söz alan Genel Başkan Yardımcısı Adıgüzel, bir sonraki seçimde Millet İttifakı'nın iktidar olacağını söyledi.

        'BİR SEÇİMİN İÇİNDEYİZ'

        Bir seçimin içinde olduklarını belirten Adıgüzel, şunları söyledi:

        "Bunun için de hep birlikte daha çok çalışmamız gerekiyor. 2019 seçimlerinde çok önemli bir adım attık. Sizler de Bursa'da önemli bir başarının eşiğine kadar geldiniz. Muhafazakar, Kürt, sosyal ve milliyetçi demokratlar bir araya gelerek, bir mesaj verdiler. Burada CHP'nin de rolü çok önemli. CHP örgütü üyesinden, gönüllüsünden, ilçe başkanına, yöneticilerine, belediye başkanlarına kadar bir araya geldiğinde neler başarabileceğini gösterdi. 2019 seçimlerinden bugüne sahadaki üstünlük, yapılan anketlerde de görüldüğü gibi CHP'ye geçmiştir. Muhalefetin ilk seçimde iktidarı kazanacağı tüm Türkiye kamuoyu tarafından bilinmektedir. Hatta buradan söyleyeyim; ilk seçimlerin birinci partisi CHP, ilk seçimin iktidarı da Millet İttifakı olacak."  DHA-Politika Türkiye-Bursa / Merkez Esra TÜRKER-Muammer İRTEM

        2021-12-26 16:58:29

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa