Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zeytin Dalı ve Uğur Böceği projeleri ile birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneğini sergileyen Mudanya Belediyesi, “Kara Kış Fonu” ile bu yıl ihtiyaç sahiplerine daha fazla destek olacak.

        Gıda, erzak yardımı, kömür, zeytinyağı dağıtımı, kırtasiye, okul kıyafeti desteği, bebek maması, süt ve protein takviyesi ile kara kışta da kalpleri ısıtan Mudanya Belediyesi, okul aile birlikleri ve okul müdürlerinin tespit ettiği ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kıyafet dağıtımına başladı. Toplamda 560 öğrenciye Mudanya genelinde okul kıyafeti desteği sağlanacağını belirten Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Son yaşanan ekonomik gelişmeler bize gösteriyor ki, bu kış her zamankinden daha zor geçecek. Bu düşünceden hareketle ihtiyaç sahibi hemşerilerimizin faydalanabilmesi için ‘Kara Kış Fonu’ hazırladık ve hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz. Gıda, erzak yardımı, kömür dağıtımı, zeytinyağı dağıtımı, kırtasiye, okul kıyafeti desteği, bebek maması, süt ve protein takviyesi ile kara kışta da kalpleri ısıtıyoruz. Her zaman söylediğim gibi, Mudanya’da kimse kimsesiz kalmayacak, hiçbir çocuk yatağına aç girmeyecek” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa