Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gürsu Halk Eğitim Merkezi, İstiklal Marşının kabulünün 100’üncü yılı dolayısıyla ve Mehmet Akif Ersoy’u anmak için sergi açtı.

        Düzenlenen resim sergisine katılan Gürsu Belediye Başkan Vekili Köksal Erdem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Bektaş, resimleri inceleyerek kursiyerlerden bilgi aldı. Sergi açılışında konuşan Halk Eğitim Müdürü Remzi Ataman, “Cumhurbaşkanımızın imzası ile 20216 sayılı yayınlanan Mehmet Akif Ersoy İstiklal Marşı konulu genelge gereği Halk Eğitim Merkezi Müdürlükleri tarafından İstiklal Marşımızın kabulünün 100. yılı münasebetiyle sergiler açılıyor. Bizler de Gürsu Halk Eğitim Merkezi olarak kurumumuzca hazırlanan eserleri Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda sergilemiş bulunmaktayız. Sergimizin açılışını program sonrası gerçekleştireceğiz. Gürsu Halk Eğitim Merkezi olarak her alanda çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa