Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yıldırım Belediyesi ve Topuklu Kramponlar Platformu tarafından Hümâ Hatun Anaokulu Küçük Yaş Grubu Özel Çocuklar yararına organize edilen kadınlar futbol müsabakasında dayanışma kazandı.

        Yıldırım Belediyesi ve Topuklu Kramponlar Platformu tarafından gerçekleştirilen organizasyonda Topuklu Kramponlar ve Yıldırım Gücü karşı karşıya geldi. Rekabetten ziyade dostluğun öne çıktığı müsabakaya Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sevinç, önceki dönem Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, muhtarlar, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yıldırım Belediyesi olarak elimizden geldiğince sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya çalışıyoruz. Bugün de Topuklu Kramponlar Platformu ile birlikte Hümâ Hatun Anaokulu küçük yaş grubu ‘özel çocuklarımızın yararına Topuklu Kramponlar Futbol Müsabakası’nı tertip ettik. Ben müsabakada evlatlarımız için ter akıtan ve centilmence yarışan her iki takımımızı da tebrik ediyorum” dedi.

        Müsabaka, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın her iki takıma da madalya ve kupa takdimiyle sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa