Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trafikten men olan araca, başka bir aracın plakasını takarak İzmir ilinden Bursa'nın İnegöl İlçesine gelen sürücü, polis ekiplerince gözaltına alındı. 10 bin 750 lira cezai işlem uygulanan sürücünün aracı yeniden trafikten men edildi.

        İnegöl Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri, İnegöl girişinde uygulama yaptılar. Uygulamada şüphelenilen 35 NDZ 81 plakalı otomobili durdurdular. Araçta yapılan incelemede, aracın trafikten çekme belgesi olduğu, üzerinde başka bir araca ait plaka bulunduğu, sürücü Hasan Hüseyin Demirtaş'ın (25) ise ehliyetsiz araç kullandığı tespit edildi. Sürücüye başka araca ait plakayı kullanmaktan 6 bin 700 lira, ehliyetsiz araç kullanmaktan 2 bin 700, trafikten men olan aracı kullanmaktan bin 339 lira cezai işlem uygulandı.

        Sürücü ise ekiplerce gözaltına alınarak, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa