Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Medicana Bursa Hastanesi, Mustafa Kemal Atatürk‘ün 83. ölüm yıldönümü anma sebebiyle 1938 yılının gazete kupürlerinden oluşan fotoğraf sergisi büyük beğeni kazandı.

        10 Kasım Atatürk Anma günü sebebiyle açılan 1938 yılında yayınlanan en özel 10 fotoğraftan oluşan sergi, hasta yakınları tarafından yakından incelendi. Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Remzi Karşı, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, çok özel bir insandı. O kadar büyük bir insandı ki; kendisinin bu ulus için yaptıkları paha biçilemez ve tarif edilemez. 10 Kasım 1938’de Ata’sını ebediyete uğurlayan Türk milleti, yıllar geçse de kendisine olan sevgi ve saygısını asla kaybetmedi. Bizler de onun izinde ilerlemeye ve onun fikirlerine sahip çıkmaya devam edeceğiz. Aziz Atamızın ruhu şad olsun. Medicana Bursa Hastanesi olarak bu tarz sergilerin destekçisi olmaya devam edeceğiz’’ dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa